Fulle hus på Roy Godwin turne

Det har vært en spesiell høst der Roy og Daphne Godwin har vært på turné i landet vårt i 10 byer.  Det har vært fulle hus og i Grønland kirke i Oslo måtte flere gå hjem da det ikke var plass til flere!  Ungdom i Oppdrag, Oase og flere andre organisasjoner har sammen arrangert turneen og det ble mange sterke og flotte møter.

Daglig leder i Oase Eivind Arnevåg og tidligere daglig leder i Oase Asbjørn Simonnes ledet mange av møtene og det var stort å se så mange mennesker fra ulike menigheter og miljøer.  Det er gledelig å oppleve hvilken inngang Roy Godwin har til det norske folk, og vi ser nå mange gode tegn på at enheten og kjærligheten stiger blant oss kristne.

Gud er på ferde i vårt land og bønnetrykket øker! Bøkene “Strømmer av nåde” og Velsignelsens vei” har vært en stor inspirasjon og vi er veldig takknemlig for at Godwin også kommer tilbake til Oase 9-14.juli i Fredrikstad.

Se noen klipp fra møtet i Grønland Kirke under:

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss

Scroll to Top