Turne med Roy Godwin starter snart

Roy Godwin kommer tilbake til Norge om en drøy uke for å dele sine erfaringer, for at flere skal bli inspirert til å starte lokale bønnehus.

Roy Godwin kommer tilbake til Norge om en drøy uke for å dele sine erfaringer, for at flere skal bli inspirert til å starte lokale bønnehus.

Roy Godwins vitnesbyrd om Guds nærvær og suverene inngripen i mange menneskers liv har vært til inspirasjon for titusener. Hans bøker “Strømmer av Nåde” og “Velsignelsens vei” har blitt lest av mange og flere tusen besøker han hvert år på hans senter i Wales. For en velsignelse at vi får dette besøket i vårt land akkurat nå! Vi er begeistret over å få være en del av dette, og vi oppfordrer så mange som mulig å få med seg et møte på denne turneen. 

Oase, Ungdom i Oppdrag, Nasjonalt Bønneråd, Kvinner i Nettverk, Nettverk for menn, Nordic Harvest Mission og lokale menigheter går sammen om arrangerer turneen som går til 10 byer i Norge. Stedene Stavanger, Porsgrunn, Kristiansand, Kvinesdal, Bergen, Ålesund, Trondheim, Bodø og Tromsø får besøk i slutten av oktober og begynnelsen av november.

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss

Scroll to Top