Thora Gisladottir leder lovsang på Oase 2018

Thora Gisladottir skal lede lovsang på tre møter i helgen under Oase 2018. Det blir også lovsangskonsert fredag kveld etter kveldsmøte, s

Thora Gisladottir skal lede lovsang på tre møter i helgen under Oase 2018. Det blir også lovsangskonsert fredag kveld etter kveldsmøte, som er gratis for Oase-deltakere og de som har kjøpt enkeltmøtebillett til kveldsmøte.

Vi har tidligere presentert at Anders og Maren Skarpsno leder lovsangen tirsdag – torsdag. 

Thora kommer fra Island og bor nå på Hamar med sin mann og to barn, blant annet er hun aktiv i bønnearbeid i Hedmark, spesielt Hamar og Elverum.  Hun reiser rundt Norge hvor hun deler sin sterke vitnesbyrd, underviser og leder lovsang. Hun har en sterk salvelse i å lede forsamlingen i tilbedelse. I nesten to tiår har hun ledet lovsang, band og gospelkor, både på Island, USA og i Norge. “Å tilbe Gud er min største lidenskap i livet, sier hun, jeg bare elsker det! “

Thora har også opptrådt som soloartist og bakgrunn vokalist i konserter og på direktesendt TV med mange flotte artister som Carola, Michael W. Smith, Josh Groban og Samuel Ljungblahd. Hun har gitt ut lovsangsplate og har en sterk tjeneste innenfor lovsang.

Hun er sertifisert blåseinstrument lærer (B.mus.). Utdannet som jazzvokalist og har nettop fullført sin master- grad i musikk og har jobbet som vocal coach, musikklærer, arrangør og gospelkor dirigent. Hennes mann Björn er en professjonell bass spiller, snekker/maler og jobber nært med sin kone.

I 2016 fikk de et sterkt kall til å flytte til Norge. Thora er klar på hva hennes kall er i Norge: « Vårt første kall i Norge er gjennom sang å forløse himmelsk atmosfære gjennom lovsang og konserter. Vi ønsker å tjene som kulturelle misjonærer både for kristne og de som ikke tror. Formålet er å bringe lys inn i mørke steder slik at Hans ånd kan røre folk hvor de er. Også for å oppmuntre til en større nærhet med Herren. Jeg ser en bølge som kommer og feier over Skandinavia, det er en bølge av bønn og tilbedelse!»

Hun har med seg blant annet Annette Mortensen fra Råde som var med i teamet til Harald Høidahl i fjor.

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss

Scroll to Top