Oase-møte i Majorstuen Kirke

Nå kan du oppleve et Oase-møte utenom sommerstevnet. Noen husker møtene i Lovisenberg kirke på 90-tallet. Dette er en mulighet til å være med på noe lignende. - Hjertelig velkommen !
oase2016-joseph-akinyele

Oase inspirasjonssamling i Majorstuen kirke, lørdag 12. November kl. 1900.

”Gud er i bevegelse!”   Han skaper noe nytt!

”Glem det som hendte før!” sier profeten (Jes 43:18-19). Se på hva Gud gjør nå. Helt nye ting er på gang.

joseph

Dr. Joseph Akinyele, pastor for Tønsberg Internasjonale kirke og tidligere bibelskolelærer på Smyrna Bibelskole (DFEF), er nettopp tilbake fra Oase oppdrag i India med festival for tusen unge og trening av lovsangband og pastorer. Han og teamet fra Tønsberg har vært med oss på flere sommeroaser, mest på Living Room og litt på VoksenOase-scenen. Nå leder de oss i lovsang under Oase Inspirasjonssamling i Majorstua kirke og Joseph skal tale og dele vitnesbyrd.

Den tro som ikke gjør erfaringer, vil bli værende i tvilens rom. Derfor inviterer vi deg til å bli med oss denne lørdagskvelden så du kan erfare pånytt eller første gang at Gud er en levende og handlende Gud. Lovsang, vitnesbyrd og mulighet for personlig samtale og forbønn.

Det er Oases lederskap som inviterer til denne åpne samlingen for alle som vil. Det er en del av Oases Visjonssamling i Oslo denne helgen.

VELKOMMEN!

Oase forvandler menigheter – fornyer liv – forandrer samfunn!

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss

Scroll to Top