Takk for en fantastisk uke!

TAKK for FELLESSKAP og medarbeiderskap, fest og glede, alvor og dyphet, ærlighet, omsorg og erfaring. Takk til alle, - som bidro, - som var der og gjorde dette til en fantastisk uke for liten, mellomstor og stor.
oase2016-harald-hoidahl

I bildet over ser du lovsangsteamet fra Fredrikstad, med leder Harald Høidahl i spissen. Han var en åpenbaring for mange under stevnet! I en overgitt og herlig lovsang som grep hjertene for flere generasjoner, var det som Gud ble trukket ned i salen inn i vår midte.

Hillsong Worship UK gjestet Oase for første gang. De deltok både med lovsang i møter, seminar og med en lovsangsfest fredag kveld. Vi gleder oss over at de kommer tilbake i 2017!

Av talere er det farlig å nevne noen fordi vi gjerne skulle lagt ut om alle. Kort kan vi bare nevne Ben Cooley som hadde en dypt gripende undervisning om diakon og rettferdighet, – om det moderne slaveri og betydningen av at vi bryr oss. ‘

Et gjensyn med Surpresa Sithole fra Mosambik som har sterke erfaringer av at Gud griper inn på mirakuløst vis, og som formidler en sterk tro og overbevisning om å våge å be Gud om alle ting. Margaretha Magnus tok fram det sentrale om Jesus og å tilhøre ham. Peter Halldorf som tok oss inn i det underfundige og nære, som pirret oss og gjorde at vi ble nysgjerrige både på Gud og eget trosliv.

Takk til Ronja Sayegh som fortale om Guds liv ut fra en palestinsk troendes setting med erfaring av Den Hellige Ånd, med bønn og forsoning som arbeidsverktøy i det hellige land. Gjermund Eikli som med si ærlige stil og hverdagslige tilnærming lengter og kan formidle nøden etter det erfarte fellesskap med Gud. Takk også til Dave Holden og Espen Hægeland for sin hjelp.

Mange barn fikk fantastiske erfaringer og flere hundre tok skritt i overgivelse til Herren. Kveldsopplegget fikk nytt løft og fellesskap i smågrupper gir tilhørighet. TenOase trekker folk og gjør en fantastisk innsats i å formidle positivt og grunnfestet selvbilde, egenverdi og erfaring av Jesus. Alt skjer på ungdommens vis og på en måte som gjør at alle skal kunne bli sett og hørt av en nær leder.

Johan Edvard2TAKK for FELLESSKAP og medarbeiderskap, fest og glede, alvor og dyphet, ærlighet, omsorg og erfaring. Takk til alle, – som bidro, – som var der og gjorde dette til en fantastisk uke for liten, mellomstor og stor.

Hilsen

Johan Edvard Grimstad, Festivalsjef

Foto: Helge Brunstad og Kristian Ringen

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss

Scroll to Top