Oase på besøk i Finnmark – starten på Oase der du bor

Første oppdrag for “Oase der du bor” var helt nord i landet. Eivind Arnevåg og Jan Tore Anthonisen var invitert til Karasjok og Lakselv og det ble to dager på hvert sted.
Eivind Arnevåg, Anne Melkeraaen og Jan Tore Anthonisen ledet Oasemøte i Karasjok kirke søndag 15.oktober som avslutning på

Første oppdrag for “Oase der du bor” var helt nord i landet. Eivind Arnevåg og Jan Tore Anthonisen var invitert til Karasjok og Lakselv og det ble to dager på hvert sted.

I Lakselv hadde Eivind andakt på eldretreff, mens Jan Tore talte på åpent Oasemøte på Zion på kvelden som er pinsekirken i Lakselv.  Dagen etter hadde Eivind “scoringstrening” med uttatte spillere fra Porsanger Fotballklubb og rett etter var det Ungdomsmøte på Misjonshuset der 15 ungdommer kom.Mange kom frem til velsignelse og forbønn.  Anna Melkeraaen ledet lovsang, Eivind talte og Jan Tore ledet møte..

Så gikk turen til Karasjok der våre folk deltok på konfirmantweekend som startet med 16km gåtur på fjellet inn til Ravnastua.  Ikke sikkert ungdommen på Østlandet hadde godtatt den starten!   Vi fikk delt evangeliet og flere hadde aldri hatt en bibel eller lest i den. 21 konfirmanter som hadde en flott helge sammen. Søndagen ble avsluttet med åpent Oasemøte i Karasjok kirke der pinsemenigheten droppet sitt faste møte og deltok sammen med menigheten i Dnk i Karasjok.  Det ble en flott kveld med lovsang, tale og forbønn og det var mange gode tilbakemeldinger å få.

På mange måter en god start for Oases nye satsing med å besøke menigheter og fellesskap rundt omkring i Norge, og det var noe veldig bra med å starte i Finnmark.  De satt veldig pris på å få besøk og inspirasjon.

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss

Scroll to Top