Oase Menighet og Team på tur til ÅL

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

[vc_row css=”.vc_custom_1525049789420{margin-top: -3% !important;}”][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Oase Menighet og Team på tur til ÅL” main_heading_margin=”margin-top:3%;margin-bottom:5%;” main_heading_font_family=”font_family:|font_call:” main_heading_style=”font-weight:700;” margin_design_tab_text=””][/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Oase Menighet og team skal dra på ny team-tur til Ål nå til helgen. De skal dra fredag 21.04 og vil være der frem til lørdag. Teamet består av 7 stk og ledes av Morten Edvardsen – Pastor i Tønsberg Frikirke og leder av Oase Menighet og Team.

Morten Edvardsen – leder for Oase Menighet og Team

De brenner for å se at normale mennesker får et møte med en overnaturlig Gud.  Det første møtet holdes fredag kveld, kl. 19:30 og blir ett åpent fellesmøte. På lørdag, dagen etter, vil det bli lagt opp til flere seminar-bolker.

All undervisning og opplegg skal være på Normisjonens forsamlingshus,  Evjens Minne.

Programmet er som følger:

Fredag:

Kl 17.30 Felles oppmøte og kveldsmat

Kl 19.30 Kveldsmøte

Etter møtet blir det et kort møte med bønn- og lovsangsfolk.

Lørdag:

Ca kl 08 Felles frokost

Kl 09 ledermøte

Kl 10 – ca 15.30 Seminar/undervisninh med lunch

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss

Scroll to Top