Oase får ny INSPIRATOR

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Stiftelsen Oase har tilsatt Eivind Arnevåg i en 80% stilling som Oase inspirator gjeldende fra sommeren 2017, på foreløpig midlertidig kontrakt.

Eivind har tidligere sittet i Oases lederskap i 6 år og han har i mange år vært og fortsatt  er aktiv i Oases preste-og ledernettverk. Han kommer fra KFUM, hvor han har jobbet i over 30 år.

Eivind vil fortsette som fotballmentor i en 20% stilling og kombinerer dette engasjementet med Oase inspirator stillingen.

Vi er veldig glade for å få Eivind Arnevåg med på Oase-laget og han har et veldig stort nettverk spesielt på Østlandet, men også videre utover i landet.

Eivind vil være knyttet til Oases kontor i Holbergsplass 4 i Oslo, men vil som Oase inspirator bruke en del av sin tid til reisevirksomhet rundt om i landet.

Asbjørn Simonnes

Daglig Leder Oase

Foto: Stein Erik Kirkebøen, Aftenposten

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss

Scroll to Top