Oase tilsetter ny daglig leder

Daglig leder Asbjørn Simonnes blir pensjonist etter SommerOase 2018, og Oase skal tilsette en etterfølger.

[vc_row css=”.vc_custom_1525049789420{margin-top: -3% !important;}”][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Oase tilsetter ny daglig leder” main_heading_margin=”margin-top:3%;margin-bottom:5%;” main_heading_font_family=”font_family:|font_call:” main_heading_style=”font-weight:700;” margin_design_tab_text=””][/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Daglig leder Asbjørn Simonnes blir pensjonist etter SommerOase 2018, og Oase skal tilsette en etterfølger. Lederskapet har forpliktet seg på et prinsipp om å ha en åpen prosess, slik at alle som kan kjenne på et mulig kall, kan søke stillingen. Søkere kan ta kontakt med styreleder Gjermund Eikli gjermund@norsknettskole.no  eller Asbjørn Simonnes as@hivolda.no  før 1. mars.

Samtidig gleder vi oss oss over, og takker for, at Asbjørn har takket ja til en 20% stilling som teologisk rådgiver i Oase og leder for et lokalt prosjekt i Volda. Asbjørn fortsetter følgelig som en del av stab.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss

Scroll to Top