Nasjonal Alpha – konferanse i Oslo med Oase-talere

Oase og Alpha hører sammen og det nærmer seg Nasjonal Alphakonferanse i Storsalen i Oslo fredag 19 og Lørdag 20.januar 2018.  Flere Oaseledere har bidratt i Alpha og det er mange som har kunnet bidra ekstra på "Hellig Ånd-weekend" som er en del av Alphakurset.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Oase og Alpha hører sammen og det nærmer seg Nasjonal Alphakonferanse i Storsalen i Oslo fredag 19 og Lørdag 20.januar 2018. Alpha vil bidra til å evangelisere landet, fornye kirker og menigheter og forvandle samfunnet. Flere Oase-ledere har bidratt i Alpha og det er mange som har kunnet bidra ekstra på “Hellig Ånd-weekend” som er en del av Alphakurset.

Nasjonal Alpha-konferanse 2018 er for hele “Alpha-familien”. Konferansen ønsker å gi inspirasjon og hjelp til de som ønsker å ta del i oppdraget, som er å bidra til å evangelisere landet, fornye kirker og menigheter og forvandle samfunnet.

Konferansen inneholder inspirerende møter både fredag og lørdag. Vi får dessuten delta på ulike seminarer som er nyttige, enten man har erfaring eller ønsker å starte kurs for første gang. Seminarene tar for seg alle Alpha-kursene: Alpha, Alpha for ungdom, samlivskursene og foreldrekursene.

Våre egne folk: Mette Boye og Eivind Arnevåg vil være talere på konferansen i januar.

Kanskje du vil være med? Kanskje det er tid for å dra i gang Alphakurs der du bor?

 

[dt_button link=”https://www.checkin.no/event/15160/alpha-norge-arrangerer-nasjonal-alphakonferanse-2018″ target_blank=”false” button_alignment=”default” animation=”fadeIn” size=”medium” style=”default” bg_color_style=”default” bg_hover_color_style=”default” text_color_style=”default” text_hover_color_style=”default” icon=”fa fa-chevron-circle-right” icon_align=”left”]PÅMELDING[/dt_button][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss

Scroll to Top