Konsert med Marianne Juvik Sæbø torsdag kveld

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Torsdag 14.juli blir det konsert med Marianne Juvik Sæbø. Konserten starter etter kveldsmøte  i Kongstenhallen ca kl 21.30. Marianne skal også lede lovsangen onsdag og torsdag formiddag kl 10.

Bli med på en reise både i tid og sted, troens gleder og utfordringer, kjærligheten og livet generelt.

Helt siden sitt første Oase stevne en gang rundt 1990 har  Marianne Juvik Sæbø vært «hekta» på Oase. Sommerstevnet har vært et «friminutt» i en travel hverdag og en Oase til inspirasjon og fornyelse både for henne og familien i en årrekke.

Marianne er utdannet ved Bergen Musikkonservatorium (Griegakademiet) og Royal Academy of Music i London. Repertoaret er allsidig og spenner fra salmer og folketoner til kirkemusikk, lieder, musikaler og opera. Hun er en aktiv konsertsanger og er jevnlig solist ved kirkemusikalske oppsetninger både i inn- og utland.

Marianne Juvik Sæbø

Hun har blant annet sunget i Domkantoriet i Bergen, vært fast solist i programmet «Syng med oss» på NRK og medvirket på rundt tyve cdèr. Som sanger og skuespiller har hun hatt roller i en rekke operaoppsetninger og musikaler. Hun har også sunget på Festspillene i Bergen, både med egen konsert og sammen med black metal-bandet Enslaved.

Denne sommeren kommer Marianne med sin 6. solocd og hvilket sted kunne vel være mer naturlig å slippe cdèn enn nettopp Oase?

Repertoaret på «slipp» konserten er selvsagt hentet fra den nye cdèn «Ei ørlita kvile» og gjenspeiler Mariannes mangfoldige repertoar som spenner fra salmer til musikaler, viser, gospel og klassisk.

De fleste sangene har historier knyttet til seg og vil garantert fremkalle både latter og gråt idet Marianne tar oss med på en reise både i tid og sted, troens gleder og utfordringer, kjærligheten og livet generelt.

Pianist på konserten og cdèn er Vidar Eldholm og for anledningen blir Magnhild Mo med på cello.

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss

Scroll to Top