Lovsangskveld med Rhonda Hughey i Råde

Råde frikirke inviterer til en lovsangskveld med tale fra Rhonda Hughey som var en av talerne på Oase ifjor.

Råde frikirke inviterer til en lovsangskveld med tale fra Rhonda Hughey som var en av talerne på Oase ifjor. Dette skjer lørdag 3.februar kl 18 i Råde Frikirke (Østfold). Lovsang ledes av Anette og Arild Mortensen, som har vært med i teamet til Harald Høidahl de siste årene på Oase.  I tillegg kommer Thora Gisladottir fra UIO Grimeud!

Les mer om Råde Frikirke her.

Lengter du etter å oppleve Guds manifesterte nærvær? Lengter du etter et forvandlet liv og å se mennesker, byer og bygder berørt av Guds kjærlighet? Er du villig til å ofre av din tid? Vil du bære en byrde inn for Gud, utholdende i bønnen, tålmodig i motgangen og glad i håpet

Rhonda Hughey bor i Kansas, USA. Hun var på Oase i Fredrikstad i sommer hvor hun delte om å lengte etter å erfare Guds nærvær og om hvordan Guds rike skal forvandle vårt samfunn! Hun har skrevet boken: Desperat etter Guds nærvær.

“Rhonda Hughey er en profetisk røst og en erfaren leder som i over 20 år har stått i kampen for forvandlende vekkelse i nasjonene. Som en brennende leder med en revolusjonær ånd har Rhonda viet livet til å stride for at Guds nærvær og herlighet skal bryte igjennom i vår generasjon. Rhonda hjelper ledere verden over med å forberede seg og omgivelsene sine på at Gud skal komme og ta sin bolig blant dem og bringe forvandlende vekkelse.” (proklamedia.no)

Følg linken og les mer om henne her:

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss

Scroll to Top