Årsmøtet har valgt nytt Lederskap for Oase

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

I etterkant av Hellig Hverdag på Gardemoen ble det avholdt årsmøte i Oase (lørdag 29.april). Årsmøte består av lederskapet og lederne for de ulike ansvarsgruppene. Årsmøte er blant annet ansvarlig for å velge nytt lederskap til Oase. Lederskapet velges for fire år av gangen og i år var det tre faste plasser på valg, i tillegg skulle det velges 1 og 2. varamedlem. Varamedlemmene velges for 2 år av gangen.

Følgende fem valg ble gjort:

Fast medlem:

Gjermund Eikli fra Aurskog ble gjenvalgt som fast medlem og senere valgt som styreleder i Oase for fire nye år. Gjermund var deltaker på Oase i flere år før han ble med blant de praktiske medarbeider som søppelkjører. Han ble etterhvert leder for de praktiske medarbeiderne, før han ble valgt inn lederskapet. Han har vært styreleder for Oase i 4 år. Gjermund er daglig leder i Norsk Nettskole.

 

 

Fast medlem:

Rita Ristesund Lunde ble valgt inn som fast medlem i Lederskapet etter å ha vært varamedlem i flere år. Rita er frisør av yrket, men jobber nå på Danielsen Ungdomskole. Hun har i flere år vært aktiv og jobbet i Loddefjord Menighet. Rita er valgt inn i Lederskapet for ett år etter eget ønske.

 

I tillegg har vi fått tre nye inn i Lederskapet, vi er veldig takknemlige for at disse tre har takket ja til å bidra i ledelsen av vår bevegelse:

Fast medlem:

Kristina Ekerhovd-Ottersen, 35 år fra Foldnes

Yrke: Teolog –  tar nå videreutdanning i Familieterapi.

Aktiv i Den Norske Kirke

 

 

1.varamedlem:

Asbjørn Mæland, 53 år fra Tananger

Yrke: Salgskonsulent i Felleskjøpet

Aktiv i IMI Kirken

 

 

2.varamedlem:

Eivind Sætrang, 48 år fra Hamar

Yrke: Forlagssjef på Ventura forlag

Aktiv i Hamar Frikirke og Ungdom i Oppdrag

 

Lederskapet i Oase består dermed av:

Gjermund Eikli, Styreleder
Linn Elisabeth Aase, Nestleder
Asbjørn Simonnes, Daglig Leder
Tove Aarseth Larsen
Rita Ristesund Lunde
Eivind Bjørnar Hetlevik
Kristina Ekerhovd-Ottersen
Asbjørn Mæland – 1.varamedlem
Eivind Sætrang – 2.varamedlem

Bjarte Baasland

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss

Scroll to Top