Jeg har alltid en lighter i lomma

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nå tennes tusenvis av julelys. Det er koselig med alle lysene, og spesielt de som er levende. Jeg er glad i å tenne lys. Det ligger noe håp i lysene som tennes. Derfor går jeg alltid med lighter i høyre lomme, og ikke bare til jul. Hele året. Mange har blitt overrasket når jeg drar fram lighteren når folk ikke finner fyrstikkene. ”Trodde ikke du røyka?” Nei, jeg gjør ikke det, men jeg er glad i å tenne lys, kan jeg svare. Og jeg har reddet noen møter og gudstjenester og sammenkomster der man ikke finner fyrstikkene!

Jul er så mye, men først og fremst er det feiring av at Gud ble menneske når Jesus ble født. Han som 30 år senere kunne proklamere for hele verden å si at; ”Jeg er verdens lys”. Da går du høyt ut! Men Jesus holdt hele veien. Han viste med sitt liv at han var lyset i mørket. At lyset er sterkere enn alt mørke og all ondskap.
At livet er sterkere enn døden.

En morgen denne uka leste jeg et ord fra Bibelen fra 2.Kor.4,6; ”For Gud som sa: Det bli lys i mørket, han har også latt lyset skinne i våre hjerter, for at kunnskapen om Guds herlighet, som stråler i Kristi ansikt, skal lyse frem”, Fantastiske ord!

Jesus sa til oss at nå er det vi som er verdens lys. Vi som tror på Jesus skal la Lyset skinne i våre hjerter. Slik at andre kan bli tent. Oases kall er å vitne om Lyset, og være med å blåse liv inn i mennesker, menigheter og samfunn ved Den Hellige Ånd.

Jeg gleder meg til sommeren 2018 og Oase der vi skal legge til rette for at kunnskapen om Guds herlighet, som stråler i Kristi ansikt, skal lyse fram for barn, tenåringer og voksne. Jeg gleder meg spesielt til å høre og møte Roy Godwin som har mange sterke historier å fortelle fra retreatstedet i Wales, som jeg tror vi skal bli inspirert av.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”51530″ img_size=”400*400″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Men nå er det jul og vi skal tenne mange lys og mest av alt skal vi få merke at han har latt lyse skinne i våre hjerter også.
Jeg ønsker deg en velsignet jul med lys i huset og med lys i hjertet.

Hilsen Eivind Arnevåg, Inspirator i Oase[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss

Scroll to Top