Billetter til Hillsong

12 lovsangsledere fra Hillsong menigheten i London kommer til Norge og til Oase, de skal slippe seg løs og ta oss med i en fantastisk musikalsk kveld der vi sammen ærer Gud. Masse kjente flotte lovsanger fra de siste 5-10 år i en moderne musikalsk drakt.

Du kan nå kjøpe billetter til lovsangskonserten med Hillsong Worship UK på Oase 2017. Fredag 14.juli kl 21.30 i Kongstenhallen i Fredrikstad.

Billetten koster 300 kr som inkluderer billett til kveldsmøte kl 18.30 samme kveld. Barn under 12 år har gratis adgang.

Oase-deltakere (voksne, tenåringer, barn og frivillige medarbeidere), samt de med Oase-langhelg og 3-dagers billett har gratis adgang.

 

 

Hillsong-bevegelsen har gitt ut over 40 album, med sanger som ukentlig synges av over 50 millioner mennesker. Sangene fra Hillsong er oversatt til over over 60 språk. Dette gjør dem til en av de fremste aktørene innen moderne kristen musikk. Hillsong-bevegelsen samler hver søndag over 100 000 til gudstjeneste og er en menighet i stor vekst.

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss

Scroll to Top