Hellig Hverdag arrangeres 2-3.februar

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Etter mye arbeid er det endelig klart at Hellig Hverdag blir arrangert også i 2018 – nærmere bestemt 2. og 3. februar i Oslo. Fredagskvelden blir i Storsalen og lørdagen blir i Filadelfia Oslo. Utover dette blir den programmessige rammen ganske lik den dere har vært vant med fra de to foregående konferansene.

Da vi arrangerte de to første konferansene i 2016 og 2017 var det ikke gitt på forhånd at vi skulle fortsette. Men tilbakemeldingene har vært utrolig gode, og mange har ønsket en fortsettelse sterkt. Samtidig har vi sett at vi har truffet litt dårligere blant de yngre aldersgruppene enn vi hadde håpet på. Derfor er det en glede for oss å fortelle dere at Hellig Hverdag slår seg sammen med Lagets konferanse Studentforum. For dere som deltagere på Hellig Hverdag blir det ikke noen særlig endring annet enn at det blir mange studenter som deltar på konferansen også. Studentene har i tillegg en ekstra dag før og etter Hellig Hverdag.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”56353″ img_size=”800×543″ alignment=”center”][vc_column_text]

Kjell Magne Bondevik holder foredrag

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik kommer til Hellig Hverdag for å dele om kristent samfunnsengasjement og hvordan han selv har opplevd sitt kall til politikk og samfunnsansvar. Bondevik leder i dag Oslosenteret som jobber for fred og menneskerettigheter. TIdligere har Bondevik vært utenriksminister, kirke- og undervisningsminister og var stortingsrepresentant fra 1973 til 2005.

Andre foredragsholdere er: Alv Magnus, Silje Wiig Andersen, Kina Robertshaw, Torstein Husby, Grethe Reigstad Tennebø, Dag Kullerud, David Reme og Alv Magnus.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fwww.hellighverdag.no||target:%20_blank|” button_alignment=”btn_center”]Se mer og meld deg på her[/dt_default_button][/vc_column][/vc_row]

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss

Scroll to Top