Forbønn for syke må inn Gudstjenesten

Oase vil at forbønn om helbredelse skal skje jevnlig i alle menigheter i Norge. Torsdag under Oase blir det modellgudstjeneste med bønn for syke.

[vc_row css=”.vc_custom_1525049789420{margin-top: -3% !important;}”][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Forbønn for syke må inn Gudstjenesten” main_heading_margin=”margin-top:3%;margin-bottom:5%;” main_heading_font_family=”font_family:|font_call:” main_heading_style=”font-weight:700;”][/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Oase vil at forbønn om helbredelse skal skje jevnlig i alle menigheter i Norge. Torsdag under Oase blir det modellgudstjeneste med bønn for syke.

 

Vi vil at denne drømmen skal være sant:

2018 vil vi ut fra Jesu ord og løfter praktisere bønn for syke. I 2018 er det vanlig ikke bare «å tro på» bønn for syke men også å praktisere det. Det skjer både i Den Norske Kirke og i andre forsamlinger.  Mange har erfart at «Den Hellige Ånds kraft virker når de ber».

Vi høre at syke blir helbredet. Både syke og friske forteller om et forvandlet liv. Først og fremst fører fokuset på helbredelse til en ny kjærlighet til Jesus.

«Totalt forvandlet» er blitt et uttrykk som går igjen.

—–

Tenk om dette skjedde i 2018?  Jesus sendte Den Hellige Ånd for at dette skulle bli mulig.  Og Bibelen sier det er det normale. Er det normalt i din menighet?
Når hørte du dette forkynt og praktisert i din kirke eller forsamling sist?
Er kirkene blitt så redde for å snakke høyt om en Gud som griper inn i hverdagen at man i stedet forkynner en praktisk deisme?

Er vi redde for å dumme oss ut og at folk skal bli såret?  At ikke alle blir helbredet er et sjelesørgerisk ansvar som vi vil være vare for. Men dette tar ikke bort Guds løfter om helbredelser. Se artikkel om helbredelse her

Jesus helbredet syke og ga oss stafettpinnen videre. Nå sender jeg dere, sa Jesus til sine disipler.  Og disiplene gjorde det han sa! Nå sender han oss.  Deg og meg. Hva gjør vi?

Den norske kirke har en liturgi for bønn for syke. Den er lite i bruk. Oase vil bidra til å aktivere den.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_image image_id=”62409″ width=”850″ height=”450″ css=”.vc_custom_1528729796507{padding-bottom: 5% !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]


Modellgudstjeneste for “Bønn for syke” på Oase, Torsdag 19.juli kl.15.00

Vi setter fokus på helbredelse og forbønn for syke i gudstjenesten. Roy Godwin er i år en av hovedtalerne på Oase.  Han leder retreatstedet Ffald-y Brenin i Wales. Der er helbredelser normalt. Han forteller om hvordan Guds nærvær på en helt spesiell måte velsigner stedet og menneskene der.

Etter undervisningen av Godwin vil vi gjennomføre en “Modellgudstjeneste”. Først og fremst er dette en vanlig gudstjeneste der Jesus skal bli stor for oss. En måte å ære han på er å be for syke i tillit til hans løfter.

Vi regner med mange tilreisende som trenger slik forbønn. Alle som ønsker det vil få forbønn ved at vi salver og ber for dem med håndspåleggelse. Vi tror gudstjenesten blir til inspirasjon.  Oase ønsker at mange tar tanken om forbønn for syke med hjem til sin menighet og sitt fellesskap. Vi kan også komme ut til ditt fellesskap og bidra til slike samlinger.


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://vimeo.com/272418170″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Preste- og ledernettverket i Oase inviterer:

Oase for prester og ledere torsdag 19. juli

Prester, pastorer og de som leder forsamlinger og menigheter inviteres til eget program. (Dagsbesøk er mulig.) I år vil vi se spesielt på hvordan forbønn for syke kan skje i praksis der vi bor, i vår menighet og i vårt fellesskap. På samlinga vil vi inspirere og utruste hverandre til mer frimodighet i tjenesten.

Preste- og ledergruppa får også et eget møte med Roy Godwin, og deltar naturligvis på gudstjenesten. Pris er 300 kr og inkluderer lunch og middag. Påmelding sendes til oase@oase.no

Oase etablerer lokale nettverk for prester, pastorer og ledere.  Ledere trenger å kunne dele livet, troen og tjenesten med andre i samme situasjon. Kanskje kan vi si at ledernes åndelige liv er en av nøklene til vekst i menigheten? Oase trenger ikke «eie» disse gruppene, men bidrar gjerne til å holde dem i gang.

 


 

 

Fakta om Roy Godwin:

Roy er forfatter bak boken «Strømmer av nåde», som har solgt veldig bra også i Norge, og nå har også boka «Velsignelsens vei» kommet på norsk.

Roy Godwin er leder for Ffald-y-Brenin Trust, et bønnens hus og retreatsenter i Wales. Roy hadde et lukrativt jobb tilbud, men valgte å starte senteret. Helt siden Roy og Daphne Godwin kom dit, har Gud trukket tusener av søkende mennesker til denne ombygde gården oppe i åssiden. De kommer for å møte hans håndgripelige kraft og den konkrete tilstedeværelse av helbredelse og kraft. Over 23000 har det siste året besøkt stedet, deriblant mange nordmenn.

Han er også grunnleggeren av TransMed Vision, som planter bønnehus i området rundt Middelhavet.

Roy Godwin har følgende program under Oase: Tale onsdag formiddagsmøte, Tale fredag kveldsmøte og 3-dager spor onsdag-fredag kl 15-17[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=E41NeB8W5Kk”][/vc_column][/vc_row]

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2019

Oase 2019 arrangeres -14. juli. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. Vi har store forventninger til årets stevne.

Siste saker

Følg oss