Familieseminar på Oase 2018

Onsdag og torsdag kl 14-15 blir det familieseminar. Temaet i seminaret er: Hvordan kunnskap om kommunikasjon og tro kan gi økt trygghet, ryddige tanker og lave skuldre i hverdagen.

Onsdag og torsdag kl 14-15 blir det familieseminar. Temaet i seminaret er: Hvordan kunnskap om kommunikasjon og tro kan gi økt trygghet, ryddige tanker og lave skuldre i hverdagen. Seminarholder har med et praktisk nøkkelknippe som åpner opp mellom voksne og barn der det har en tendens til å låse seg. Boken, Å velge det varme blikket, er selvsagt med.

Verden har aldri sett ut slik som nå, og det trengs både utvidet familie, en landsby og gode menighet for å lykkes med oppdragelsen. Velkommen til alle som er viktige voksne for barn.

Seminarene bygger på hverandre, men står også for seg selv. Liv Berit Heimstad Tønnessen har drevet for seg selv siden 1993 og er forfatter, kursholder og mentor. Hun har vært med i Oase i en årrekke, både i lederskapet og i veiledningstjenesten. Nå bruker hun mye av tiden på etterarbeidet av foreldreboka «Å velge det varme BLIKKET», som allerede er trykket i fjerde opplag.

Sagt om Liv Berits undervisning: Hun er klar og tydelig. Hun snakker et språk som alle forstår og tør å sette ord på det som er strevsomt og bruker gode eksempel.

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss

Scroll to Top