Emeline og Sunniva kommer tilbake på Oase!

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Familien Gulbrandsen ved EMILINE og SUNNIVA har bekreftet at de kommer tilbake på Oase 2017. De var en fantastisk opplevelse i fjor sommer, barna var med i en glederik engasjerende og ekte lovsang. Veldig mange bekreftet sin tro både på formiddags og kveldsmøtene.

[gdlr_button href=”http://www.oase.no/oase-2017″ target=”_self” size=”medium” background=”#f2381a” color=”#ffffff”]LES OM OASE 2017 HER[/gdlr_button]

Emeline og Sunniva er aktive i Misjonskirken Arendal, der er også pappa Tony Musikkpastor. De synger også i kidspraise og Young Praise som er menighetens lovsangsteam for barn.Den musikalske familien som brenner for lovsang har reist Norge på kryss og tvers siden Emeline og Sunniva var forholdsvis ni og syv år gamle. Før der igjen var de allerede med og sang i menigheten deres. De har gitt ut fem CD’ er sammen og har som mål å engasjere hele familien i lovsangen.

Dette kan barna glede seg til !!

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss

Scroll to Top