Bønnebrev for september

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

[vc_row][vc_column][vc_column_text]En stor takk til alle dere som trofast har brukt tid og krefter i bønn for Oase.

Last ned bønnebrevet for september ved å trykke her.

Flere av dere møtte jeg på årets stevne, og det gjorde godt å se mange kjente ansikter og få flere klapp på skulderen og merke deres omsorg for Oase og for meg som nyansatt i bevegelsen. Vi trenger å bygge opp en ny og sterk bønnetjeneste for Oases virksomhet. Vi har nå behov for å forsterke en LEDERGRUPPE med flere folk som kjenner kallet til å be for Oase og kunne tenke seg og være med å lede bønnearbeidet gjennom hele året. Kan du tenke deg å være med i en Ledergruppe på kanskje 5-8 personer som kan lede arbeidet sammen med oss i Oase-ledelsen? Ta kontakt med oss.

Eivind Arnevåg, Inspirator i Oase

TIRSDAG SOM FAST BØNNEDAG FOR OASE:
Bønn er grunnlaget for Oases virksomhet. Bønn er døråpneren til all fornyelse.
Vi vil hjelpe hverandre til å be strategisk for Oase, for vårt hjemsted og for landet vårt.
Som et ledd i vår bønnetjeneste tenker vi at det kan være strategisk å velge en fast dag i uken der vi
alle ber for Oase.

Tirsdag morgen – eller Tirsdag kveld.
Da kan vi vite at denne dagen kan vi være sammen i bønn. Er dere med på det?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-vz-jquery” bg_image_new=”id^52365|url^http://www.oase.no/wp-content/uploads/2017/08/bg1.jpg|caption^null|alt^null|title^bg1|description^null” bg_override=”ex-full” type=”vc_default” css=”.vc_custom_1507420029925{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column][just_icon icon=”Defaults-info-circle” icon_size=”24″ icon_color=”#ffffff” icon_style=”advanced” icon_color_bg=”” icon_border_style=”solid” icon_color_border=”#ffffff” icon_border_size=”2″ icon_border_radius=”500″ icon_border_spacing=”60″ icon_link=”url:https%3A%2F%2Fthemeforest.net%2Fitem%2Fthe7-responsive-multipurpose-wordpress-theme%2F5556590||target:%20_blank|” css_just_icon=”.vc_custom_1506540023866{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 0px !important;}”][ultimate_heading main_heading=”INVITER MED FLERE TIL Å BE FOR OASE:” sub_heading_font_size=”desktop:16px;” sub_heading_line_height=”desktop:26px;” sub_heading_margin=”margin-bottom:0px;” main_heading_font_size=”desktop:30px;” main_heading_line_height=”desktop:40px;” main_heading_margin=”margin-bottom:0px;” sub_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_style=”font-weight:bold;” margin_design_tab_text=””]

Har du noen i din familie eller andre venner du vil invitere med på “Bønnelaget” så er vi veldig glad for at du sender oss kontaktinfo på disse. Kanskje vet du om noen som var på Oase første gang og som ønsker å være mer involvert i Oase gjennom året?

Da er bønnetjeneste en flott mulighet.

Send mail til  bonn@oase.no med følgende info:

Navn, adresse, postnr, poststed – Mailadresse – Mobilnummer.[/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row]

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss

Scroll to Top