9-14.juli

BOJOKO 2019

Fredrikstad
Kongenstenhallen

Velkommen til BoJoKo!

Barna kan glede seg til Oase! Barna deles inn i aldersgrupper, derav navnet BoJoKo: KO = KnøtteOase – 0-3 år, BO = BarneOase – 4-7 år, JO = JuniorOase – 8-12 år.

For oss er barna selvstendige flotte troende individer. BoJoKo er ikke et barnepassopplegg. Dette er identitetsbyggende for barna, både som individer og som troende. De får snakke om tro, noen beveger seg ut i sin første bønn, noen snakker for første gang om tro, og alle opplever at det er normalt og godt å tilhøre Jesus Kristus.

De fleste blir begeistret for lovsang og talerne snakker på et forståelig nivå. Humoren og alvoret har sin rettmessige plass. Alle blir sett og har sin gruppeleder. Det blir spennende aktivitetsgrupper for junior, men også aktiviteter og grupper for de yngre slik som i fjor.

Takk til hovedsponsor som støtter Oase

Talere og lovsang

Arvid-Pettersen1-1.jpg
Arvid Pettersen
Lovsang JuniorOase (8-12 år) og kveldsshow
Familien Høivik
Lovsang BarneOase (4-7 år)
Hanna T. Bylund Severinsen
Taler JuniorOase (8-12 år)
Geir og Marianne
Taler BarneOase (4-7 år)
Veronica Tofting
Leder KnøtteOase (0-3 år)

Alle barna på JuniorOase (8-12 år) blir på formiddagen etter morgensamlingene inndelt i aktivitetsgrupper. Påmeldingen i gruppene skjer i påmeldingen til stevnet.

BarneOase (4-7 år) blir også delt inn i grupper – med passende aktiviteter for aldersgruppen, I påmeldingskjemaet vil du selv kunne velge hvilken gruppe de skal være i. Her har gruppenavnene dyrenavn.

Grupper for de mellom 8-12 år:

Baking: Her skal alle få prøvd seg på å lage mat/bakverk. I år lager vi en liten kiosk og selger baksten også!

Barnas Mesterkokk (NY) : Dette er en gruppe for de som liker å lage mat. Barna skal få utfolde seg å lage mat og lære serverings kunsten.

Dream team: En frilufts gruppe med tur i det fri. Det vil være turer i kano og konkurranse med skyting med luftgevær.

Fisking: En knallgøy gruppe for de som elsker å dra og fiske. Her skal det fiskes fiskepinner eller andre fisker. Kanskje dere får noe dere aldri har sett før på kroken?

Fotballgruppe: Her blir det fotball trening og kamper. Fotball ruler.

Forkynnende kunst (NY): Her skal barna få utfolde seg kreativt, med å dele budskap igjennom visuelle bilder og malerier.

Hobby: Alle får lage noe kreativt – for eksempel med filt, klippe, lime, lage forskjellige ting, male osv.

Kreativ dans: Har du lyst å lære dans som ofte brukes til lovsang og fremvisning i kirken, så er dette stedet for deg.

Mesterens mester: Dette er gruppen for de som liker å konkurrere. Det blir mange forskjellige kamper og slag. Konkurranser alle kan delta på, og som alle kan vinne på. Dette blir tøft!!

Livet på Bondegård: Vi besøker bondegård og blir kjent med dyrene

 
 

Hver dag samles vi til en kjempefest med undervisning sammen med hverandre og Jesus. Vi vil lære å kjenne Jesus enda mer! Etter festen går alle i JuniorOase (8-12 år) til de forskjellige gruppene de har valgt. (ca. kl.11-13++).

BarneOase har en egen samling (4-7 år), og skal også ha lekegrupper spesielt tilpasset deres alder (f.eks legogruppe og bakegruppe). KnøtteOase (0-3 år) har sitt eget opplegg med foreldrene tilstede, og koser seg på sitt vis.

Også i år vil BoJoKo arrangere oppbyggelig kveldsshow for juniorer (8-12 år)! Mindre barn kan være med, men da sammen med sine foreldre. Det blir kreativ bibelundervisning, masse musikk og sang, dans, farger, film og spennende gjester.

Kongsten Friluftsbad ligger rett ved hallen og Oase-deltakere får kjøpe ukespass til svært redusert pris så de kan gå å bade så mye man ønsker hele uken.

Vi har også hoppeslott og andre aktivteter som barna kan besøke mellom møtene ifølge med foreldrene.

DAGSPROGRAM

Barna leveres kl.0945 Junioroase (8-12 år) og Barneoase (4-7 år) møter utenfor JuniorOase-teltet. De har felles morgensamling før de eldre og yngre barna har egen samlinger. Så blir de delt inn grupper. Barna tar med matpakke.

KnøtteOase (0-3 år) møter med sine foreldre i «knøtterommet» som ligger på CIS skolen. BarneOase hentes kl.13

JuniorOase hentes kl.14 eller går hjem som avtalt alene

På ettermidagen har Kongsten området mye å by på. Stort friluftsbad hvor Oase-deltakere får svært redusert ukespass. Nytt i år er område med lekeapperater for barna.

Kveldsshow i telt kl 19. Kveldene blir fylt med lovsang, undervisning, glede og latter. For barn over 8 år, yngre barn kan være med om det er med en voksen.