Barna kan glede seg til årets Oase i Fredrikstad!

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Vi gleder oss stort til å ønske velkommen alle barna i år. Se hvor gøy barna hadde det i fjor i videoen over. Kongstenhallen og Fredrikstad har ypperlige rammer for barna, særlig ved at et stort utebad er nærmeste nabo til hallen.

I år fortsetter vi det nye i BoJoKo. BoJoKo står for BarneOase (4-7 år), JuniorOase (8-12 år) og KnøtteOase (0-3 år). Når liten og stor erfarer Gud sammen, snakker om Gud sammen og leser Guds ord sammen, vil familien oppleve å bli mer knyttet sammen med hverandre og Gud. Derfor tror vi Oase er viktig og  vi ser frem til fest, glede og felleskap!

På dagtid lar vi barna utfolde seg i mange spennende aktiviteter, etter at vi har vært samlet til morgensamling. Hver dag samles vi til en kjempefest med undervisning sammen med hverandre og Jesus. Vi vil lære å kjenne Jesus enda mer! Etter festen går alle i JuniorOase  (8-12 år) til de forskjellige gruppene de har valgt. (ca. kl.11-13++). Se oversikt over hvilke grupper de kan velge i her.

BarneOase har en egen samling (4-7 år), og skal også ha lekegrupper spesielt tilpasset deres alder (f.eks legogruppe og bakegruppe). KnøtteOase (0-3 år) har sitt eget opplegg med foreldrene tilstede, og koser seg på sitt vis.

NB! Kun barn som er påmeldte til hele stevnet kan delta på dagtid, kveldsshow kan man delta uten å være påmeldt (billett kjøpes ved inngangen). Kongsten utebad er åpent hele dagen!

I år har vi med oss:

For første gang kan vi glede oss til besøk av lovsangssøstrene Emeline og Sunniva! De skal ha lovsang for juniorene på Oase (8-12 år). De populære søstrene har utgitt fem CD-er og er også kjent fra Barne-TV på NRK.
Emeline og Sunniva er aktive i Misjonskirken Arendal, der er også pappa Tony Musikkpastor. De synger også i kidspraise og Young Praise som er menighetens lovsangsteam for barn.Den musikalske familien som brenner for lovsang har reist Norge på kryss og tvers siden Emeline og Sunniva var forholdsvis ni og syv år gamle. Før der igjen var de allerede med og sang i menigheten deres. De har gitt ut fem CD’ er sammen og har som mål å engasjere hele familien i lovsangen. Dette kan barna glede seg til !!

Vi er veldig glade for Familien Høivik kommer tilbake på Oase! De skal ha lovsang på BO (4-7 år). En familie på 5 fra Trøndelag, som med slagordet “Helt (h)ærlig barnegospel” deler sin sangglede, og hverdags-troen på Jesus Kristus. Med mor som prest, og far som lege, har gruppa forankring både i himmel og jord, og det samme kan man si om tekstene som er jordnære og himmelvendte. Ingjerd (16), Audhild (15) og Tormund (11) er midt mellom å være barn og bli voksen, og musikken spriker fra hip-hop eller barnegospel, til allsang og jazz. Musikken er lett å få på hjernen, og vanskelig å glemme. Familien Høivik kommuniserer godt med hele familien, og snakker inni mellom sangene til små og store, helt (h)ærlig.

Lene Andrea Solgaard skal forkynne på kveldene for barna. Lene Andrea jobber som barne pastor og arbeider i Misjonsforbundet. Hun bor i Kristiansand. Forøvrig må alle barn under 8 år ha med seg en voksen på barnas kveldsshow.

Hanna jobber til daglig som barne pastor i Søgne Misjonskirke. Hanna har vært med i UiO sammen med mann og barn, og er ei svært kreativ dame, hun er også festival sjef for barnefestivalen som avholdes hvert år i Søgne. Hanna har 3 barn Og er gift med Bjørn Severinsen.

Geir og Marianne har vært med på BOJO i mange år, og i år igjen skal de ha ansvaret for undervisningen og opplegget på BO. Det blir fantastisk! Marianne som sprø professor og Geir og Konrad som har mye bra å fortelle. De er begge fra Askim i Østfold. Geir er prest av yrke.

Camilla er leder for Knøtte-Oase og det er vi kjempeglad for! Hun er fra Jeløya i Moss, jobber som førskolelærer og skal ha ansvaret for undervisning og lek med 0-3-åringene!

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss