40 år siden Helligåndseminaret i Storsalen

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Denne helgen (17-19.februar) er det 40 år siden det såkalte “Helligåndseminaret” fant sted i Storsalen i Oslo. 1200 deltakere fra hele landet var med og det ble etterhvert starten på Oase-bevegelsen.

Initiativtakerne til Oslo-seminaret var inspirert av den karismatiske vekkelsen som startet på begynnelsen av 60-tallet, og fornyet tusenvis av prester og legfolk i de historiske kirkene verden over.

Vi er takknemlige og ydmyke når vi ser hva dette seminaret har ført til for tusenvis av enkelt menneskers relasjon med en levende Hellig Ånd og norsk kirkeliv generelt. Det var tydelig at dette møtte en lengsel etter åndelige erfaringer hos mange som opplevde kirken lite inspirerende og teoretisk.

Vi erfarer at denne nøden er der fortsatt 40 år senere.

Faksmile fra Vårt Land 21.februar 1977.

 

[gdlr_button href=”http://www.oase.no/oase-2017″ target=”_self” size=”medium” background=”#f2381a” color=”#ffffff”]LES OM OASE 2017 HER[/gdlr_button]

 

 

 

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss

Scroll to Top